Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn tijdloos en geschikt voor ieder raamtype. Ze zorgen voor privacy en bieden bescherming tegen een laaghangende zon. Onze verduisterende stoffen zijn uitermate geschikt voor de slaapkamer.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins. We hebben de verschillende stoffen ingedeeld in zeven categorieën: Transparant, Lichtdoorlatend, Verduisterend, Screendoek, XL, Smartfit en Duo rolgordijnen.

Rolgordijnen samenstellen

Kies eerst het soort stof

Heeft u een breed raam vanaf 260 cm? Kies dan voor de XL rolgordijnen.

zonwerende rolgordijnen - xl rolgordijnen - rolgordijn op maat - verduisterende rolgordijnen rolgordijn verduisteren

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen?

Neem vooral even contact met me op, ik help u graag. Klik hier voor het contactformulier. Ik streef ernaar alle mail binnen één werkdag te beantwoorden.

Over onze rolgordijnen

De Smartfit rolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor kunststof en aluminium kozijnen. Deze zijn ook zeer geschikt voor draaikiepramen. Bevestiging zonder boren en schroeven.

Bij het samenstellen heeft u keuze uit meerdere afwerkingsopties, bijvoorbeeld met (vierkante of ronde) cassette, met stof beklede onderlat en/of met zijgeleiding. Alle opties ziet u in de laatste stap van het bestelproces.

Op maat gemaakt

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op uw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano® haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Bent u op zoek naar een rolgordijn op maat?

Rolgordijnen zijn tijdloos en geschikt voor vele soorten ramen. Ze bieden privacy, bescherming tegen de laaghangende zon en kunnen slaapkamers verduisteren. Binnen ons assortiment bieden we een ruime keuze van de hoogste kwaliteit aan.

Het bestellen gaat bij ons heel eenvoudig via de website. U heeft keuze tussen verschillende types, zoals lichtdoorlatend, transparant en verduisterend, maar ook screendoek, duo rolgordijnen en extra grote rolgordijnen.

Een rolgordijn op maat gemaakt

Bent u op zoek naar mooie rolgordijnen op maat voor aan uw ramen? Bij Marasol bent u aan het juiste adres. Onze raambekleding wordt speciaal voor u gemaakt bij Verano in Best, waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Onze rolgordijnen op maat hebben verschillende opties in afwerking. Zo heeft u keuze tussen een standaard profiel, ronde en vierkante cassettes, wel of geen zijgeleiding, de kleur van het systeem, het soort onderlat en eventueel elektrische bediening. Ook qua kleur stof bieden we ruime keuze. Van lichtdoorlatend taupe tot warm rode verduisterende stoffen.

Meer weten over ons maatwerk rolgordijn?

Heeft u een keuze kunnen maken voor de kleur stof? Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we u de mogelijkheid om gratis een aantal kleurstalen aan te vragen. Hiermee kunt u thuis kijken welke kleur het beste bij uw interieur past.

Na het bestellen van onze raambekleding op maat heeft u deze in de regel binnen 5 tot 10 werkdagen in huis. Met onze duidelijke montagehandleidingen wordt het het ophangen zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons gerust op 040-3080408 of gebruik onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar uw mail binnen een werkdag te beantwoorden.

duo rolgordijnen
rolgordijn